Portfolio

Interaktiv grafik, samt grafik för sociala medier, UX-designprojekt av Aminata för Radiosportens Jerringpris 2019. Optimerat för mobil. Klicka på bilden för mer info.

.

Konferensen ”Nordic Freelance” (september 2018). UX-design. WP-installation. Konceptutveckling. Producent. Uppdragsgivare, Frilans Riks, Journalistförbundet. Klicka på bilden för mer info.

.

UX för digitala plattformar (2018-2019) hos Riksförbundet Attention. Uppdatering av backend och webbshop. Bättre tillgänglighet. Analysarbete. Kartlagt användarresor, ökat antalet besökare på sajt, följare på FB, mm. Design av onboarding och win-back av tidigare medlemmar med hjälp av sms mm. Klicka på bilden för mer info.

.

UX-design, UX-writing och microcopy (2017-2018) hos Bonnier Broadcasting (ägs numera av Telia).  Design för webb och appar för streaming av VOD (video on demand) för TV4 Play och C More. Här UX-writing/copy på fyra språk för ”GDPR-sida” skapad 2018 (svenska, engelska, danska, norska). Klicka på bilden för mer info.

.

UX-design, UX-writing och microcopy (2017-2018) för Bonnier Broadcasting, med webb och appar för Android, iOS och Samsung TV. Onboardingflöden och dialoger med empati för användaren. Facilitering av workshops, ansvar för tonalitetsprojekt, dokumentation av användbarhetstester, mm. Klicka på bilden för mer info.

.

Webbsajt, byggd i WP av Aminata (2017) för Anna Ardelius Kostym. Grundläggande utmaning var att sajten skulle innehålla många bilder. Klicka på bilden för mer info.

.

UX-design och WP-bygge av Aminata för Skarpnäcks Nyheter, mikrolokal nyhetssajt med många smarta funktioner (2017). Klicka på bilden för mer info.

.

Mer om Aminatas arbete: Portfolio på Engelska, samt äldre portfolio på svenska

.

Webbsajt, byggd i WP (2017) av Aminata för Björn Cederberg, författare, skribent och filmare. Klicka på bilden för mer info.

.

Webbsajt, byggd på engelska i WP (2017) av Aminata för Jannike Grut Productions, skådespelare, producent, manusförfattare. Klicka på bilden för mer info.

.

Webbsajt byggd med RW (2015) av Aminata för Kinti Productions. Krav: bilder skulle användas som bakgrund, med boxad text som overlay. Klicka på bilden för mer info.

.